Pázsit Top Green Max lombtrágya

Pázsit Top Green Max lombtrágya

4 656 Ft

A Green Max a Pázsit Top sorozat Jolly Jokere! Egy lombtrágya, amit minden más lombtrágyával a sorozatból össze lehet keverni, és fokozhatjuk a keverék zöldítő hatását a gyep magasabb esztétikai megjelenésének az érdekében.

Természetesen önállóan és egész évben is használható, ha sötétebb tónusú, egyöntetűbben zöld gyepre vágyunk.

Kategória:

Leírás

A Green Max a Pázsit Top sorozat Jolly Jokere! Egy lombtrágya, amit minden más lombtrágyával a sorozatból össze lehet keverni, és fokozhatjuk a keverék zöldítő hatását a gyep magasabb esztétikai megjelenésének az érdekében. Természetesen önállóan és egész évben is használható, ha sötétebb tónusú, egyöntetűbben zöld gyepre vágyunk.

Amennyiben megvan a gyep kívánt zöld színe, akkor ne használjuk.

Alkalmazás és dózisok:

A Mr.Greener Pázsit Top lombtrágyákat a következő dózisban alkalmazza:

  • Díszgyepek felhasználásánál: 10 l/ha dózisban, 3%-os koncentrációval, a vegetációs időszakban.
  • Intenzíven fenntartott sportgyepek felhasználásánál: 15 l/ha dózisban, 3%-os koncentrációval, a vegetációs időszakban.
  • Házikertek felhasználásánál: 0,2-0,3 l/10 l (azaz 2-3 dl lombtrágyát adunk 10 l vízhez, amit összekeverünk és lombra permetezünk) 100 m2 gyep kezelésére alkalmas.

Felhasználási információk:

A telepített gyepek hiánytüneteinek kezelésére alkalmazható lombtrágya! Csak indokolt esetben használható. Ne lépje túl a javasolt alkalmazási dózist! A termék rétegződése nem csökkenti a műtrágya hatásfokát! A műtrágya oldat készítése előtt a műtrágyát alaposan keverje fel! A termék kijuttatható növényvédőszerekkel együtt is! Mindig végezzen keverhetőségi tesztet, hosszabb ideig ne tárolja a keveréket! A kombinált tankkeveréket ajánlott közvetlenül a felhasználás előtt elkészíteni!Tárolási hőmérséklet: 5-30 °C Felhasználható: gyártástól számított 2 éven belül! Általános kijuttatása a fűnyírást követően, erős napfénytől (UV) mentes napszakban javasolt. A felszívódást támogatva a kijuttatást követő 8-12 órában ne öntözzük a gyepet!

Tápanyagtartalom:

Nitrogén (N): 4,7 m/m%, 60 g/l
Kálium (K): 3,9 m/m%, 50 g/l
Kálium-oxid (K2O): 4,7 m/m%, 60 g/l
Vas (Fe) (Kelátképző: EDTA): 3,9 m/m%, 50 g/l
Magnézium (Mg): 1,4 m/m%, 18 g/l
Magnézium-oxid (MgO): 2,4 m/m%, 30 g/l

Összetevők: karbamid (CAS: 57-13-6), kálium-hidroxid (CAS: 1310-58-3), magnézium-nitrát hexahidrát (CAS: 13446-18-9), vas-szulfát heptahidrát (CAS: 7782-63-0), primer anyagok és keverékek.

További információk

Tömeg 1 kg

Title

Go to Top