Földbarát

Földbarát

2 990 Ft

Nemere István korunk korszakalkotó személyisége, aki több, mint 600 db mű és közel 11 millió eladott példányszám után a Phylazonit Kft. küldetését ültette át egy regénybe. Ha a népszerű író vállalkozott rá, hogy az évezredes földművelési módszereket megújító, forradalmian új technológiáról írjon egy kis könyvet, akkor biztosan “van benne valami”.

Kategória:

Leírás

“Minden gazdának milliárd és milliárd segítője lehet, és csak tőle függ, hogy “alkalmazza” őket. Ezek a segítők nem kérnek fizetést, és nem csak nappal, de éjjel is dolgoznak, szüntelenül. Azt teszik, ami a dolguk, sohasem fáradnak el. Úgy hívjuk őket: mikrobák. …
A növények egészsége és terméshozama, legyenek akár fűszálak, vagy silókukorica, vagy búza, bármi, elválaszthatatlan kapcsolatban van azzal a hatalmas és láthatatlan élő rendszerrel, amit ökoszisztémának nevezünk. A talpad alatt ezer és ezer faj versenyez egymással, de bizony együtt is működik a céérdekében.

– Aki tudja, hogyan használja fel a termesztett növénye érdekében a mikrobákat, az a nyerő?
Ambrus bólintott és csak annyit mondott vendégének:
– Azért vagy ma itt, hogy ezt megtanuld.”

Ha a népszerű író vállalkozott rá, hogy az évezredes földművelési módszereket megújító, forradalmian új technológiáról írjon egy kis könyvet, akkor biztosan “van benne valami”.

A Phylazonit Technológia egy csodálatos eszköz arra, hogy óvjuk a környezetünket, hozzájáruljunk egy fenntartható mezőgazdasághoz és hosszú távon megőrizzük, javítsuk a termőföldek állapotát. Ennek szellemében ajánljuk szeretettel Nemere István Földbarát című művét.
Ismerje meg a Phylazonit küldetését, talajbaktérium készítményeiben rejlő értékeit egy kalandos utazáson keresztül!

További információk

Tömeg 0,1 kg
Terjedelem

96 oldal

Kiadó

Phylazonit Kft.

Kiadás éve

2018

ISBN

978-615-00-1193-6

Title

Go to Top