Üzlet

 • Nagy energiatartalmú NPK lombtrágya, kiemelten széles mikroelem és huminsav tartalommal, a gyepek lombon keresztüli tápanyagpótlására.
 • A gyep általános szükségleteit lefedő, kiegyensúlyozott tápanyagtartalmú lombtrágya azoknak, akik a szezonális igények változásai ellenére is biztosra akarnak menni! A kora tavaszi és forró nyári időszakokban azonban van megfelelőbb választás.
 • Az extrém magas, vagy alacsony hő okozta stressz, illetve a betegségek megelőzésére és a gyep fokozott ellenállóképességének növelésére alkalmas, káliumtúlsúlyos lombtrágya. Sejtfalakat erősítő hatása a nyári időszakban és az őszi felkészítésben játszik fontos szerepet. Felhasználása egészen a fagy bekövetkeztéig javasolt.
 • Frissen telepített gyepszőnyeg vagy vetés utáni fiatal gyep gyökértömeg növelését elősegítő, magas foszfortartalmú lombtrágya. A gyökérzetet támadó kártevők jelenlétében (lószúnyog lárva, lótetű, cserebogárlárva) a lombtrágya használatával segítjük a gyökérzet regenerálódását. Több éve kialakult, kártevőmentes gyep esetében nem javasolt a használata.
 • Erősen elhasznált gyepek tápanyagpótlására szolgáló, gyors levélképződést és növekedést támogató, magas nitrogéntartalmú lombtrágya. Általános felhasználása a tavaszi és kora őszi időszakban javasolt, illetve a nagy fizikai terhelés után sérült gyepek gyors helyreállítása érdekében kúraszerűen bármikor. A forró nyári napokon, amikor az éjszakai hőmérséklet 20°C fölé emelkedik, a használata nem javasolt!
 • A Green Max a Pázsit Top sorozat Jolly Jokere! Egy lombtrágya, amit minden más lombtrágyával a sorozatból össze lehet keverni, és fokozhatjuk a keverék zöldítő hatását a gyep magasabb esztétikai megjelenésének az érdekében. Természetesen önállóan és egész évben is használható, ha sötétebb tónusú, egyöntetűbben zöld gyepre vágyunk.
 • Kiskerti zöldség és gyümölcstermesztésben felhasználható huminsav tartalmú talajkondicionáló A készítményben megtalálható Huminsavat, makro és mikroelemeket tartalmazó talajkondiconáló a növények fejlődésének támogatásához és a talaj szerkezet javításához. A baktériumtrágya teljesen BIO.
 • Kiskerti zöldség és gyümölcstermesztésben felhasználható mikrobiológiai készítmény A talajból fertőző növényi kórokozók, fonalas gombák visszaszorítására és a termés minőségének javítására. A baktériumtrágya teljesen BIO.
 • Kiskerti zöldség és gyümölcstermesztésben felhasználható trágya/komposzt kezelő készítmény Segíti az istállótrágya vagy komposzt érési, lebomlási folyamatát, s hozzájárul a a növények számára könnyebben felvehető tápanyagok felszabadulásához. A baktériumtrágya teljesen BIO.
 • Energia Réz (20 l)

  56 896,00 Ft
  Energia Réz lombtrágya a termésmennyiség és termésminőség javításáért! Szántóföldi és kertészeti kultúrák levélkezelésére, mikroelem igényének kielégítésére, hiánytünetek kezelésére. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • Phylazonit Organic TK

  1 905,00 Ft22 860,00 Ft
  Phylazonit Organic TK trágyakezelő készítmény, a helyesen kezelt trágyában lévő tápanyagtartalom kihasználására. Biokultúra Egyesület tanúsítvánnyal! A termék biogazdaságokban is használható. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • Phylazonit Rizo

  1 905,00 Ft22 860,00 Ft
  Phylazonit Rizo készítmény a talajélet javítására és a kórokozó talajlakó gombák visszaszorítására. Biokultúra Egyesület tanúsítvánnyal! A termék biogazdaságokban is használható. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • Phylazonit Talajregeneráló

  1 905,00 Ft22 860,00 Ft
  Phylazonit Talajregeneráló készítmény a csíranövények gyökeresedésének és fejlődésének gyorsításához. Biokultúra Egyesület tanúsítvánnyal! A termék biogazdaságokban is használható. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • Phylazonit Tarlóbontó

  1 905,00 Ft22 860,00 Ft
  Visszamaradott növényi maradványok elbontásához, a kedvezőbb és élettelibb talaj elérése érdekében. Biokultúra Egyesület tanúsítvánnyal! A termék biogazdaságokban is használható. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • Phylazonit Talajoltó

  1 905,00 Ft22 860,00 Ft
  Phylazonit Talajoltó készítmény a kijuttatott tápanyagok jobb hasznosulásához. Biokultúra Egyesület tanúsítvánnyal! A termék biogazdaságokban is használható. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • Energia Plusz

  1 524,00 Ft17 780,00 Ft
  Az Energia Plusz nagy hatékonyságú, mezo- és mikroelemekkel kiegészített N lombtrágya kifejezetten alkalmas a növények tápanyagigényeinek kiegészítésére. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • Energia Cink (20 l)

  36 576,00 Ft
  Az Energia Cink lombtrágya folyékony, cink tartalmú műtrágya oldat. Kiváló lombon keresztüli hasznosulást, a növények erőteljes növekedését biztosítja kukorica, kalászosok, repce, napraforgó, szőlő, gyümölcsösök esetében. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • Phylazonit könyvcsomag a talajkímélő gazdálkodásról és a termőföld megóvásáról, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. Együtt kedvezőbb áron!
 • Energia Kén (20 l)

  40 005,00 Ft
  Az Energia Kén lombtrágya magas kéntartalmú nitrogén lombtrágya. Kiváló lombon keresztüli hasznosulás biztosítható gabonaféléknél, kukoricánál, olajos növényeknél, szőlőnél és zöldségféléknél. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • Energia Bór (20 l)

  46 482,00 Ft
  Az Energia Bór lombtrágya a 9,5 m/m%-os (150 g/l) bórtartalommal tökéletes választás az olajos növények, keresztesvirágúak és egyéb kertészeti növények esetében a megfelelő gyökérképzés segítéséhez és az aszálytűrés fokozásához. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!
 • Phylazonit könyvcsomag a talajkímélő gazdálkodásról és a termőföld megóvásáról. Együtt kedvezőbb áron!
 • Hasznos szakmai ismereteket a talaj, a növények és a baktériumok kapcsolatáról, illetve a baktériumkészítmények alkalmazásáról az intenzív növénytermesztésben.
 • 2 liter Phylazonit Talajoltó baktériumtrágya 2 liter Energia Plusz lombtrágya Kiskerti zöldség és gyümölcstermesztésben felhasználható mikrobiológiai készítmény + nitrogéntartalmú EK lombtrágya. A Phylazonit Talajoltóban található baktériumok a gyökérzet felületén felszaporodnak és itt fejtik ki többrétű, kedvező hatásukat. Használatával javul a tápanyagok felvétele. Az Energia Plusz nagy hatékonyságú, mezo- és mikroelemekkel kiegészített N lombtrágya kifejezetten alkalmas a növények tápanyagigényeinek kiegészítésére.
 • Phylazonit könyvcsomag a talajkímélő gazdálkodásról és a termőföld megóvásáról, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. Együtt kedvezőbb áron!
 • Az Energia Humin nagy energiatartalmú NPK lombtrágya kiemelten széles mikroelem és huminsav tartalommal rendelkezik. A árak kizárólag Magyarországon belül érvényesek. Egyéb esetben kérje egyedi ajánlatunkat!

Title

Go to Top